Kalakauppa

kalatiski

Hyvän kalatiskin perusta on tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet. Kotimaiset kalat tulevat lähialueiden vesiltä. Kalat fileoidaan ja käsitellään ruodottomiksi käsityönä. Kalaa saa kokonaisena, fileoituna tai sopivina annospaloina. Etukäteistilauksesta voidaan kalaa jauhaa asiakkaan toivomuksen mukaan.

Lämminsavukalat savustetaan omassa savustamossa Nauvossa. Tuotteita voidaan valmistaa myös asiakkaan toivomusten mukaan. Normaaliin tuotevalikoimaan kuuluvat:

  • savustettu lohifile
  • savustettu kirjolohifile, myös maustettuna
  • savustettu kotimainen siika
  • savustetut lohirullat eri täytteillä

Omassa keittiössä valmistetaan kalatiskille monenlaista herkkua. Tuotevalikoimaan kuuluvat:

  • suutarin lohi
  • basilikasilakka
  • sinappisilakka
  • valkosipulisilakka
  • lasimestarin silli
  • sherrysilli
  • siikatartar
  • katkarapukimara
  • savulohitahna
  • gubbröra eli sillikaviaari
  • kalamurekepihvit

Siika- ja lohifileitä graavataan päivittäin. Graavatut ja kylmäsavustetut kalat siivutetaan käsin asiakkaan odottaessa.

Kalatiskillä on näiden lisäksi myös paljon muita tuotteita: savusilakkaa, marinoituja silakkapihvejä ja saaristolaisleipää.

Mainokset